Bestuur

image

Balder Demon

Financiën
image

Arne Degryse

Hoofdorganisator 2023
image

Wout Devlieger

Verkoop & Website

Crew 2023

image

Een selecte groep zesdejaars zorgt dit jaar opnieuw voor de organisatie van een geniaal evenement! Wij staan in voor het volledige reilen en zeilen van Promnight en beloven er opnieuw een spectaculaire editie van te maken!

Als je vragen hebt omtrent Promnight kun je ons contracteren via onze socials of via crew@promnightroeselare.be.

Site & Safety

Wij staan in voor alles wat de zaal, het terrein en de materialen betreft, ook de veiligheid is onze verantwoordelijkheid. De opbouw van het podium, het plaatsen van herassen en het voorzien van signalisatie? Daar houden wij ons mee bezig! Security nodig of graag hulp van de EHBO? Ook deze mensen zijn onze verantwoordelijkheid.

Food & Beverages

Ooit een goeie fuif geweten zonder eten en drank? Ik ook niet! Promnight heeft een grote bar met een mooi aanbod aan dranken. Ook de VIP heeft hun eigen bar en buiten wordt op het terras voor iedereen lekker eten voorzien! Ik ben ervoor verantwoordelijk dat jullie tijdens het uitgaan geen honger en dorst hebben. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles achter de bar vlot verloopt.

Productie

Een goed feestje is natuurlijk niets zonder goede muziek. Wij zorgen ervoor dat de gekste artiesten op het podium staan en dat Promnight 2023 een schitterende line-up heeft. We zorgen er ook voor dat jullie avond wordt vastgelegd op mooie foto’s en in een prachtige aftermovie. Muziek, licht & geluid is helemaal ons ding en een goede fotograaf maakt het natuurlijk helemaal af.

Communicatie & Media

Onze verantwoordelijkheid is alles wat de communicatie betreft. Zie je een bericht verschijnen op ons Facebook-evenement of komt er plots een story op onze Instagram-pagina dan zitten wij daar achter. Heb je een vraag over het evenement of iets dat Promnight-gerelateerd is, dan kunnen wij daar steeds op antwoorden! Onze marketing skills zullen ervoor zorgen dat het evenement beter dan ooit wordt gepromoot!

Experience

Het stopt niet bij de standaard verantwoordelijkheden! Wat Promnight zo speciaal maakt zijn de unieke dingen die je op het evenement tegenkomt. Dit jaar zijn wij verantwoordelijk voor de extra beleving die het evenement kan bieden. De sponsoring maakt een groot verschil in onze budgetten en zorgt ook voor het bedenken en uitwerken van unieke ideeën. De VIP-zone biedt de laatstejaars een eigen plek op het evenement en zorgt ervoor dat Promnight voor hen een buitengewone ervaring is en een mooie afsluiter van hun middelbaar.

image

Arthur Snoecx

Sponsoring & VIP
Top