Bestuur

image

Arne Degryse

Financiëel
image

Juliette Van Brabant

Hoofdorganisator 2024
image

Wout Devlieger

Verkoop & IT

Crew 2024

image

Een selecte groep zesdejaars zorgt dit jaar opnieuw voor de organisatie van een geniaal evenement! Wij staan in voor het volledige reilen en zeilen van Promnight en beloven er opnieuw een spectaculaire editie van te maken!

Als je vragen hebt omtrent Promnight kun je ons contracteren via onze socials of via crew@promnightroeselare.be.

Food & Beverage

Heb je ooit een onvergetelijke fuif meegemaakt zonder de aanwezigheid van heerlijk eten en verfrissende drankjes? Precies, wij ook niet! Dit jaar zetten Wout & Lize alles op alles om promnight naar een hoger niveau te tillen. Met een grote bar en een speciale VIP-bar, beloven ze een ongeëvenaarde ervaring. Buiten in de buitenzone wordt gezorgd voor verrukkelijk eten, zodat iedereen tevreden blijft. Wout & Lize nemen de eervolle taak op zich om ervoor te zorgen dat niemand honger of dorst lijdt tijdens Promnight.

Productie

Een spetterend feest is pas compleet met fantastische muziek en een naadloze organisatie van zaal en materiaal. Daarom hebben we Cériel & Bob, die met precisie en passie de verantwoordelijkheid nemen voor de zaal en alle benodigdheden. Van het licht tot het geluid, zij zorgen ervoor dat de setting perfect is voor een onvergetelijke nacht. En voor de ultieme muzikale ervaring? Arthur staat klaar om jullie te verblijden met de beste DJ's en artiesten, zorgvuldig geselecteerd om Promnight 2024 te voorzien van een schitterende line-up. Bereid je voor op een avond vol geweldige muziek en een feilloze ambiance.

Communicatie & Media

Wij zijn het communicatieteam achter Promnight! Als je iets nieuws ziet op onze Facebook-pagina of een frisse story op Instagram, dan zijn Suzanne en Tara daar verantwoordelijk voor. Suzanne beheert al onze social media, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en leukste momenten rondom Promnight. Tara is druk bezig met het regelen van de perfecte fotograaf en videograaf voor het evenement en zorgt er ook voor dat we geweldige sponsors aan boord hebben. Heb je vragen of wil je iets weten over Promnight? Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Safety

Cériel is onze veiligheidsexpert voor Promnight. Hij zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het evenement. Cériel is de go-to persoon voor alles wat met veiligheid te maken heeft, of het nu gaat om de coördinatie van de security of de inzet van het EHBO-team. Hij werkt hard om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen op punt staan, zodat jullie zorgeloos kunnen feesten. Met Cériel aan het roer kunnen jullie erop vertrouwen dat veiligheid een topprioriteit is en dat jullie in goede handen zijn tijdens Promnight.

Experience

Promnight gaat verder dan alleen muziek en gezelligheid; het draait om de unieke ervaringen. Dit jaar zetten Sam en Lise zich in om het evenement onvergetelijk te maken. Sam neemt de VIP-zone voor haar rekening, waar zij ervoor zorgt dat de laatstejaars een exclusieve plek krijgen om hun middelbare schooltijd in stijl af te sluiten. Lise, aan de andere kant, is de creatieve kracht achter de aankleding van het evenement, waarbij ze elke ruimte transformeert om die extra beleving te bieden. Samen zorgen ze ervoor dat Promnight een ongeëvenaarde ervaring wordt, vol bijzondere momenten.

image

Lise Soenen

Inkleding
Top