Promnight 2024

26 juni 2024

21:00 - 05:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Fabriekspand Roeselare

Veldstraat 59, 8800 Roeselare

Inkom

Iedereen in het bezit van een geldig ticket is van harte welkom op Promnight!

Zorg ervoor dat je je identiteitsbewijs bij je hebt, zodat je leeftijd kan worden gecontroleerd.

Geen fysieke identiteitskaart = -16jaar

Tickets

Je kunt je tickets voor Promnight online aanschaffen via promnightroeselare.be/shop.

Wanneer een ticket gescand is aan de ingang, wordt dat ticket gedeactiveerd!

Betalingen

Bonnen kunnen zowel contant als met Payconiq en Bancontact worden afgerekend.

Neem bij voorkeur zo min mogelijk contant geld mee om het risico op diefstal te verkleinen.

Vestiaire

In onze vestiaire kun je voor 1 bonnetje je jas, rugzak en andere spullen achterlaten die je niet bij je wilt houden tijdens het feesten. (VIP-gasten hebben gratis vestiaire en een aparte ruimte)

Drinken

Tijdens Promnight bieden we een ruime keuze aan frisdranken en bier (16+). Daarnaast kun je genieten van diverse sterke dranken (alleen 18+ en enkel in de VIP-ruimte)

Eten

Om je honger te stillen in de vroege of late uurtjes, zijn er heerlijke frietjes beschikbaar.

Parking

Als je met de auto naar Promnight komt, kun je deze parkeren op de nabijgelegen parking tussen het Fabriekspand en Bloembloem. Vanaf daar is het nog slechts een kleine wandeling tot je aan het Fabriekspand bent.

Kiss & Ride

Onze Kiss & Ride bevindt zich in de Veldstraat. Als je daar aankomt, kun je nog snel een kusje geven voordat het feest begint! Als je iemand komt ophalen, kan dit ook op de parking gebeuren.

Fietsenparking

Als je met de fiets naar Promnight komt, hebben we een fietsenparking voorzien bij cafรฉ Sanseveria. Hier kun je jouw fiets kwijt, dus je hoeft deze niet langs de straat te plaatsen.

Trein

Je kunt ook met de trein naar Promnight komen. Het evenement ligt vlakbij het station. De eerste trein vertrekt om 05:17 uur richting Oostende (via Brugge) en om 05:18 uur richting Kortrijk.

General transport image

Veelgestelde Vragen


Algemeen

 • Hoe kom ik naar Promnight?
  • Met de fiets?
  • Het Fabriekspand is zeer makkelijk bereikbaar met de fiets. Er zal ook een voldoende grote fietsenparking voorzien worden naast het terrein waar iedereen zijn fiets veilig kan parkeren.

  • Met de auto?
  • Met de auto komen is ook een optie. Het Fabriekspand is zeer vlot bereikbaar via de Veldstraat en er zal ook voor jullie een parking voorzien worden.

  • Met de trein?
  • Het Fabriekspand ligt dicht bij het station van Roeselare.

 • Alcohol op Promnight
  • 16-
  • Personen geboren na 28 juni 2007 mogen geen alcohol nuttigen op het terrein. 

  • 16+
  • Personen geboren tussen 29 juni 2007 en 29 juni 2005 mogen geen sterke drank nuttigen. Bier en wijn zijn wel toegelaten.

  • 18+
  • Alle remmen los!

   Zelf alcohol meebrengen naar Promnight is ten strengste verboden.

 • Mag ik een foto van mijn identiteitsbewijs tonen aan de ingang?

  Wij accepteren geen foto van je identiteitskaart om je leeftijd mee te bewijzen. Kan je ons toch geen geldig leeftijdbewijs voorleggen, dan geven wij jou een -16 bandje, waarmee je geen alcohol kan kopen. Indien je je identiteitskaart kwijt bent, krijg je van de gemeente een papieren bewijs ter vervanging. Neem hiervan een kopie mee naar het evenement.

  Verlies of diefstal van je identiteitskaart - Stad Roeselare
 • Wat mag er niet mee naar Promnight?

  Flessen met opgeschroefde doppen, glas, blikjes, camelbags, scherpe voorwerpen, alcohol of andere dranken, dieren en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.

  Alvorens het terrein te betreden kan je rechtmatig worden gefouilleerd. Wanneer dit geweigerd wordt, kan u de toegang worden ontzegd.

  In een straal van 1,5km geldt daarenboven een glasverbod. Met flessen op straat lopen is verboden en kan een boete tot gevolg hebben. 

 • Is er een dresscode?

  Tijdens Promnight kan je met je chicste kleren stralen op onze rode loper! Een kleed, kostuum, rok, hemd of andere zijn zeker een aanrader om het schooljaar in stijl af te sluiten. Uiteraard zijn er geen vestimentaire verplichtingen. Wij werken niet met kledingvoorschriften dus je kiest zelf wat je aandoet voor het evenement, de kleuren van je kledij zijn bovendien ook volledig je eigen keuze.

Tickets

 • Hoe komt het dat ik mijn ticket(s) nog niet heb ontvangen?

  Alle tickets worden na de verwerking van de betaling doorgestuurd naar het opgegeven e-mail adres. Bekijk zeker de spam-inbox, alle e-mails omtrent de tickets worden verzonden door tickets@promnightroeselare.be. Enkele dagen voor het evenement ontvang je een mail met daarin nogmaals een link naar je ticket. Bekijk zeker je SPAM folder, toch niks gevonden? Neem contact op met ons.

 • Mijn naam staat vermeld op mijn tickets, maar iemand anders zal het evenement bijwonen. Levert dit een probleem op?

  Indien degene die het evenement bijwoont niet de koper van het ticket is, levert dat normaal gezien geen probleem op. Een ander probleem dat zich kan voordoen stelt zich wanneer het bewuste ticket niet gescand kan worden aan de ingang van het evenement. De gebruiker van het ticket zal, om een duplicaat te verkrijgen aan de kassa, de identiteit van de koper dienen te bewijzen.   

  Wij vestigen er je aandacht op dat duplicaten enkel uitgereikt kunnen worden wanneer de tickets rechtstreeks bij ons werden gekocht. Wanneer tickets via een ander verkoopkanaal of tweedehands werden aangeschaft kan Promnight niet meer instaan voor de geldigheid ervan.

 • Kan ik een ticket(s) kopen aan de deur?

  Neen, Tickets worden enkel online verkocht in onze webshop. Naar Promnight komen zonder ticket heeft geen zin.

 • Mag een vriend(in) voor mij een ticket kopen in de webshop?

  Ja, dat mag. Tickets zijn niet op naam. Ze kunnen wel maar รฉรฉn keer gebruikt worden aan de ingang.

VIP

 • Mag ik binnen in de VIP-zone?

  De VIP-zone is exclusief voor mensen met een VIP-ticket. Aan de ingang geven wij een uniek bandje om aan te tonen dat je in de VIP-zone binnen mag. Onze VIP-zone is bewaakt, dus je komt er enkel in met het juiste bandje

 • Mag ik een VIP-ticket kopen?

  VIP-tickets zijn enkel bedoeld voor laatstejaars of +18-jarigen. Via onze webshop kan iedereen een VIP-ticket bemachtigen, maar let erop dat je aan deze voorwaarde voldoet, want op ons evenement wordt de geldigheid van jouw ticket gecontroleerd. Heb jij toch een VIP-ticket terwijl je niet in je laatste jaar zit of meerderjarig bent, dan krijg je van ons een Regular-bandje en ben je helaas je geld kwijt.

 • Waarom zou ik een VIP-ticket kopen?

  Je kan er als laatste-jaar voor kiezen om het schooljaar in stijl af te sluiten door een VIP-ticket te kopen. De VIP biedt enkele exclusieve voordelen zoals aparte wcโ€™s en een aparte (en gratis) vestiaire. Je hebt ook de mogelijkheden om flessen en cocktails te bestellen. Bovendien voorzien wij gratis hapjes en drankjes.

Top